de ‘hoe dan’ club

we zorgen voor succesvolle campagnes

Om de aandacht van je achterban te krijgen én vast te houden moet je de hele customer journey digitaal transformeren en verbinden. Dat vraagt om sterke campagnes, slimme inzet van online kanalen en relevante follow-up. Wij kennen de kansen en valkuilen op marketingvlak en helpen jou graag de verwachtingen van jouw klanten te overtreffen! Van leadwerving campagnes tot slimme always-on oplossingen en van Adwords Grants & Paid tot social media beheer.

De juiste strategie om doelstellingen efficiënt te bereiken

Online marketing strategie

Elke organisatie wil doelstellingen behalen: we willen dit jaar 6 miljoen personen bereiken met ons merk, we streven naar een stijging van 10% van ons ledenbestand, we gaan een nieuw product/dienst in de markt zetten, we willen een jongeren-doelgroep betrekken of we willen dat de kaartjes voor evenementen zo snel mogelijk uitverkopen. Doelstellingen zijn gevarieerd en dit vraagt elke keer weer om een nieuwe passende strategie.

RaisingResults is gespecialiseerd in het ontwikkelen van een online marketing strategie passend bij jouw doelstelling. Welke online kanalen zet je in op welke doelgroep(en)? En op welk moment? Hoe kan je een mediabudget zo effectief mogelijk inzetten? Welke content is hiervoor geschikt? Wat zijn de juiste call to actions? Onze online marketeers helpen je deze vragen beantwoorden. Van strategisch advies, tot de uitvoering en evaluatie van jouw online marketing strategie. Eigenwijs als wij zijn, challengen we altijd jouw targets en ideeën. Zijn de doelstellingen realistisch; te hoog gegrepen of juist te laag ingeschat? Mik je wel op de juiste doelgroep? We zullen je af en toe ook de “lastige” vragen stellen, om vervolgens tot de beste online marketing aanpak te komen!

Online marketing strategie

Welke online marketing kanalen gebruiken wij?

  • Social media: Instagram, Facebook, SnapChat, Pinterest, Twitter en LinkedIn
  • YouTube
  • Display advertising
  • Google AdWords (Paid & Grants)
  • E-mail marketing
  • Website: pop-up, leadwerving, conversie-optimalisatie
bereik je doelgroep met de juiste content

Content Marketing Services

Spelen jullie in op de behoeften van de achterban of is jullie content marketing stiekem vooral gebaseerd op de verhalen die jullie zélf graag vertellen? Wij helpen je de behoeften van jullie achterban beter te identificeren. Samen ontdekken we welke content en welke kanalen passen! Van case studies, whitepapers, blogs, e-mailnieuwsbrieven, video, infographics tot andere vormen van inhoud. 

Zo vergroten we de kwantiteit en kwaliteit van jouw leads!

een goede campagne is het fundament voor leadwerving en leadnurturing

Leadwerving

Jouw ambitie is ons startpunt. Wij formuleren een glasheldere doelstelling voor een succesvolle campagne.
En dan starten we met werven. Zorgvuldig kiezen we ingrediënten: de beste tools, juiste boodschap, het juiste moment en de juiste kanalen.

Een goede campagne bestaat uit meerdere contactmomenten. Dit vraagt een goede balans tussen cross mediale middelen en media die elkaar versterken. Zo maken wij voor jou de beste mediamix.

Campagnes monitoren en optimaliseren we continu. Zo boeken we resultaat!

Doelgroep analyse

Persona en customer journey mapping

Wie zijn jullie doelgroepen? Het is belangrijk om goed in kaart te brengen wie je concreet bereikt en wil bereiken. Je kunt dat heel goed doen door persona te maken: niet-bestaande, fictionele karakters die symbool staan voor de verschillende doelgroepen die jullie organisatie wil bereiken, betrekken en activeren. Persona uitgedacht? Dan kun je gaan uitdenken hóe je ze wilt bereiken en activeren. We helpen je graag om tot goede persona te komen en mappen de belangrijkste journeys.

Haal meer uit je online kanalen

Conversie-optimalisatie

Je communiceert natuurlijk al heel veel, maar hoe effectief is het precies, en waar laat je laaghangend fruit liggen? Wij helpen je om je Google Analytics omgeving professioneel in te richten met de juiste doelen en funnels, installeren Google Tag Manager, duiken in je data en analyseren jullie kanalen. Door te propositie-testen, te A/B testen en andere analyses te doen, krijgen we supersnel zicht op jullie optimalisatie-kansen. Zo word je elke dag effectiever, zónder steeds meer te hoeven adverteren.

Zoekmachine marketing

SEO, SEA en Google Grants

Vrijwel elke customer journey start bij een zoekopdracht in Google (en in sommige gevallen Bing). We begrijpen dan ook volledig dat je zichtbaar wilt zijn bij relevante zoekopdrachten en wilt inhaken op de verschillende belangrijke momenten in de klantreis. We helpen je graag om je complete online vindbaarheid naar een hoog niveau te tillen! Dit kan door beter vindbaar te zijn in de organische zoekresultaten door deze te optimaliseren (SEO), maar ook door het inzetten van (betaalde) advertenties (SEA). Voor non-profits is er een speciale variant met advertentiebudget van $10.000 beschikbaar: Google Ads Grants. We helpen graag bij de aanvraag en het optimaal benutten van het beschikbare advertentiebudget. Naast het optimaliseren van je online vindbaarheid, helpen we je ook graag om heel waardevolle marketinginformatie te halen uit al je SEO en SEA data. Want wat zegt het zoekgedrag over jouw propositie? Door slim gebruik te maken van zoek-data, kun je je content en propositie een flinke boost geven!

EEN PLATFORM MET SLIMME DIGITALE TOOLS

Digitaal Activatie PLatform

Je kent het wel, je hebt een campagne, wilt daar een effectiviteitsslag overheen leggen, maar dat kost te veel tijd en te veel geld. Dat is nu voorbij! Wij bieden een platform boordevol slimme digitale tools om jouw online succes te boosten. Ons platform bevat stuk voor stuk tools die hun waarde bewezen hebben. En wat nou het mooie is: elke tool is in te zetten als losse module, voor een korte tijd en voor een kleine investering. Vraag ons welke tools er op dit moment zijn. We vertellen het je graag!

Hoe doet jouw organisatie het op het vlak van digitale klantervaring?

Doe het digitalcustomer experience assessment

Doe het assessment