relevant communiceren met iedereen tegelijkertijd

Aan de slag met
marketing automation

Heb je een modern CRM zoals Salesforce of Dynamics geïmplementeerd? Zet dan nú de volgende stap: til je marketing supersnel naar een hoger niveau via marketing automation. Geen one-size-fits-all communicatie meer, maar persoonlijke communicatie via alle kanalen. En waarbij jouw klant of donateur centraal staat. Wij geven je een bliksemstart!

Marketing Automation is de basis van je inbound marketing strategie

Wij werken graag met Hubspot en SharpSpring marketing automation software, maar kunnen ook met andere pakketten overweg. We koppelen je automation software waar mogelijk met je CRM en andere online marketingtools die je gebruikt. 

Waar veel implementatiepartners van CRM's en software stoppen, gaan wij juist verder!
het ‘hoe dan’ bureau

Succesvol implementeren

Waar veel implementatiepartners van CRM’s en software stoppen, gaan wij verder! Wij helpen je resultaten te boeken mét je software. We werken met de meest gangbare automation pakketten. En we kunnen je helpen met koppelingen en analyses en helpen je succesvolle journeys en campagnes opzetten.

Vraag hier het gratis whitepaper ‘6 Veelgemaakte vergissingen bij marketing automation’ aan > 

De 7 stappen naar
succesvolle marketing automation implementatie

Wil je met marketing automation aan de slag? Gaaf! Dan helpen we je met onze 7-stappen methode om de juiste tool te selecteren (als je dat nog niet hebt gedaan), je team mee te nemen en je automation professioneel in te richten. De eerste stap is een marketing automation kick-off!