relevant communiceren met iedereen tegelijkertijd

Aan de slag met
marketing automation

Heb je een modern CRM zoals Salesforce of Dynamics geïmplementeerd? Zet dan nú de volgende stap: til je marketing supersnel naar een hoger niveau via marketing automation. Geen one-size-fits-all communicatie meer, maar persoonlijke communicatie via alle kanalen. En waarbij jouw klant of donateur centraal staat. Wij geven je een bliksemstart!

Marketing Automation is de basis van je inbound marketing strategie

Wij werken graag met Hubspot en SharpSpring marketing automation software, maar kunnen ook met andere pakketten overweg. We koppelen je automation software waar mogelijk met je CRM en andere online marketingtools die je gebruikt. 

Waar veel implementatiepartners van CRM's en software stoppen, gaan wij juist verder!

Succesvol implementeren

Waar veel implementatiepartners van CRM’s en software stoppen, gaan wij verder! Wij helpen je resultaten te boeken mét je software. We werken met de meest gangbare automation pakketten. En we kunnen je helpen met koppelingen en analyses en helpen je succesvolle journeys en campagnes opzetten.

whitepaper: in 5 stappen naar automation succes

Download het whitepaper - in 5 stappen naar automation succes

Wil je met marketing automation aan de slag? Gaaf! Download dan het gratis whitepaper en ontdek wat marketing automation voor jouw organisatie kan doen, waarom dat veel oplevert, en hoe je het aan moet pakken.

download het gratis whitepaper