duik met ons het Lab in

wat kunnen we voor je doen?

Design thinking is een creatieve, procesmatige benadering voor verandering en innovatie, waarbij de mensen voor wie je ontwerpt centraal staan en met je meedenken. Ervaar wat het oplevert wanneer je in co-creatie oplossingen bedenkt op basis van de échte behoeften van de eindgebruiker en waardevolle producten, services en ervaringen creëert. Maak bijvoorbeeld écht verschil met je journey, help je achterban om milieubewuster te leven of werf jong talent in de technologiebranche. Via design thinking ontwerp je sneller en gerichter oplossingen die écht werken. 

inzicht in de klantervaring

UX/CX audit

Hoe is het eigenlijk om klant te zijn bij jouw organisatie? Hoe ervaren mensen jouw product of service? Wat houdt potentiële klanten tegen? Waar haken ze op aan en wanneer haken ze af? Welk gevoel hebben ze bij jouw merk? Wat kan er beter? 

Vraag het je klant! Met onder meer focusgroep sessies met klanten en usability tests creëren we oplossingen die naadloos aansluiten op jouw doelgroepen.

Behoeften van je klant in beeld

customer journey mapping

Door klantreizen stap voor stap in kaart te brengen leer je vanuit de klant of donateur te denken. Je ziet razendsnel waar behoefte aan is en kunt je marketing en communicatie hier op afstemmen. Het gevolg is een betere klantervaring, hogere conversie, meer tevredenheid en meer klantfocus.

Een écht goede customer journey maak je mét je achterban. Hoe ervaren zij jouw uitingen? Waar lopen ze vast, en waar worden ze heel blij van? Laat niet alleen huidige klanten of donateurs aanschuiven, maar ook potentiële en ex-klanten of -donateurs.

ONTVANG onze bewezen TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE FOCUSGROEP!

4 Tips voor een succesvolle focusgroepsessie
 • Hoe zet je een succesvolle focusgroep op?
 • Wie nodig je uit en hoe zorg je voor voldoende deelnemers?
 • Hoe zorg je voor een inspirerende omgeving?
 • Hoe manage je groepsdynamiek?
 • Wat doe je met de resultaten? 

download de gratis whitepaper


  creatieve brainstorm

  Ideation

  Samen genereren we zoveel mogelijk ideeën! Vereisten voor een goede brainstorm?

  • Een compleet beeld van de eindgebruiker.
  • Een goede mix van experts, gebruikers, afdelingen en andere stakeholders aan tafel.
  • Héél veel post-its 🙂

  Wij faciliteren deze creatieve brainstorm. Geïnspireerd op de Google Design Sprint selecteren we passende ideation methodes en helpen we jullie om frisse, out-of-the-box oplossingen te bedenken!

  Je oplossing

  conceptontwikkeling

  Om van veel ideeën tot één goed uitgewerkt concept te komen gebruiken we methodes uit de Google Design Sprint. Onze specialisten vertalen het idee naar een actieplan dat alle fases van het AAARRR-model beslaat. Welke proposities testen we, welke kanalen zetten we in en hoe ziet de customer journey er uit?

  je oplossing testen

  Prototyping

  Hoe weet je snel of jouw oplossing straks gaat werken, nog voordat je veel geld uitgeeft aan het bouwen en implementeren ervan? Dat testen we met prototypes! In één dag maken we jouw oplossing tastbaar, om ze aan je doelgroep voor te kunnen leggen. Samen met onze specialisten ontwerp je een prototype waarmee je de juiste feedback ontvangt om jouw oplossing nog steviger neer te zetten.

  Wil je graag nog meer weten?

  Dan kom ik graag met je in contact! Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.

  Zullen we even bellen?

  Lenneke Briët

  design thinking expert