Data-driven denken en data-driven doen

Power Bi dashboards

Wij gebruiken Microsoft Power BI bij het bieden van inzichten, rapportage en het visualiseren van data. Met Power BI combineren we verschillende soorten data, maken we visuele dashboards en heeft een klant direct toegang tot alle belangrijke gegevens op  elk device. Ons doel is om business intelligence beschikbaar te maken voor iedereen.

Power BI biedt alle mogelijkheden voor het analyseren en presenteren van data

Waarom wij graag werken met Power BI:

  • Anywhere, anytime data analysis – Met Power BI is stuurinformatie 24/7 beschikbaar en up-to-date. Data is via elk device altijd binnen handbereik.
  • Dynamische dashboards – Een Power BI dashboard geeft direct een snapshot van de belangrijkste stuurinformatie en KPIs. In een dashboard kun je eenvoudig doorklikken: met 1 snelle klik duik je een laag dieper de data in.
  • Mobiele app – Het is mogelijk om visuele en/of dynamische rapporten te integreren met een app. Zo kunnen medewerkers overal en altijd dezelfde rapporten inzien.
  • Power BI is makkelijk in gebruik – Door de gebruikersvriendelijke interface zijn de meeste gebruikers direct in staat om gebruik te maken van het Power BI report of dashboard. 
deel je uitdaging met ons

Meer weten over data inzichten?

Waar lig je wakker van? Deel je uitdagingen en wij doen er alles aan om je te helpen!