Maak het verschil met online video

Conversiegerichte video & animaties

Hoe breng je een boodschap goed over aan jouw doelgroep? Video is een krachtig stuk content waar je veel kanten mee op kunt. Met online video neem je jouw doelgroep mee in een verhaal en kan je vragen om een gerichte actie. Dit zegt meer dan 1.000 woorden of een statische afbeelding. In video gebruiken wij veel animatie. Animatie is nogal een container begrip. Animaties heb je namelijk in veel verschillende soorten en maten. De ene animatiestijl is de andere niet. Iedere animatiestijl heeft zijn eigen kracht. Eigenlijk bieden we grofweg 3 varianten. Er is veel mogelijk en wij worden graag uitgedaagd. Hieronder een greep uit ons portfolio!

Een photo & text-based animatie

Dit zijn relatief korte animaties en deze stijl wordt gebruikt voor het vertellen van verhalen. Bij dit type animatie wordt er voornamelijk gewerkt met vaste objecten en voorwerpen gesneden uit foto’s. Denk dus aan invliegende foto’s, tekst-blokken, toewerkend naar een heldere call-to-action. De objecten zelf worden niet geanimeerd, maar ze bewegen om de dynamiek erin te brengen, waardoor het vaak enorm veel tijd scheelt.

Basic Motion animatie | 2D

Complexe onderwerpen op een gemakkelijke en begrijpelijke manier uitleggen. Dat is in de kern waar het bij een goede 2D animatie om gaat. Het doel is om In ongeveer 40-60 seconden het “oh ja” effect creëren bij de kijker. Bij deze optie vind er daarom meer animatie plaats. Je kiest voor deze optie wanneer je een animatie aantrekkelijker en begrijpelijker wilt maken. Tevens is het mogelijk tekst in te laten spreken ter ondersteuning van de boodschap.

Advanced Motion animatie | 2D

Eigenlijk is dit hetzelfde als de Basic Motion animatie, maar nu met meer animatie. Denk hierbij aan het animeren van de objecten zodat ze bewegen in een ‘stripverhaal-vorm’. Dit geeft de animatie meer mogelijkheden.

motion animatie video
UAF

Onderdeel van een branding campagne rondom Wereldvluchtelingendag. Doel: het verhaal vertellen van een vluchteling die zich in Nederland inzet in een vitaal beroep.
Video afspelen

MOTION ANIMATIE video
Maasdam Projectinrichting

Circulaire afbouw is momenteel vaak nog te duur. Terwijl dat in een circulaire economie juist niet zo zou moeten zijn! In deze animatie doorbreekt Maasdam de mythe dat circulair duur hoort te zijn.
Video afspelen

motion animatie video
ibuyflowers.com

Voor iBuyFlowers hebben we een conversiegerichte animatie gemaakt die ervoor moest zorgen dat bezoekers die op de website kwamen binnen 30 seconden snapte wat het aanbod was, hoe het werkte en wat ze moesten doen. 

Video afspelen

MOTION ANIMATIE video
LEzen en schrijven

Met deze duidelijke animatie wordt uitgelegd wat Corona inhoudt. Maar dan voor een specifieke doelgroep: Laaggeletterden. Een animatie waarin de boodschap op een aangepaste manier wordt overgebracht. Beeld zegt hier letterlijk meer dan woorden. 

Video afspelen

photo & text based animatie
wakker dier

Meer dan 26.000 mensen deden mee met de SMS actie van Wakker Dier tegen de verkoop van de AH kip bij de Albert Heijn. Met video hebben we nieuwe doelgroepen en achterban in beweging gebracht, maar zeker ook de AH!

Video afspelen

Motion animatie video
Lezen en Schrijven

Dit is een vervolg op de animatie waarin corona wordt uitgelegd. In deze nieuwe animatie leggen we aan laaggeletterden uit wat anderhalve meter eigenlijk is. Wederom zegt beeld hier meer dan lastige woorden.

Video afspelen
Praat met onze video-expert!

Wil je graag nog meer weten over online video?

Dan kom ik graag met je in contact! Laat je gegevens achter en je hoort zo snel als mogelijk.

Thomas Vermeer helpt je bij het creëren van content die werkt
Zullen we even (video)bellen?
Creatieve digital designer

Thomas Vermeer