3 stappen naar resultaat

Onze 3 pilaren

We creëren jouw digital marketing strategie

The Pirate funnel

We creëren jouw inbound marketing strategie aan de hand van de belangrijkste customer journeys en de Growth Hacking methodiek. Dat begint bij het bouwen van een funnel: de zogenaamde AAARRR funnel (of: Pirate Funnel). Deze aanpak brengt de klantreis het beste in kaart: vanaf het moment dat je potentiële klant voor het eerst in aanraking met je merk komt, totdat hij klant is en je aanbeveelt. 

We creëren jouw inbound marketing strategie aan de hand van de belangrijkste customer journeys en de Growth Hacking methodiek.

Awareness: Users komen BUITEN JOUW PLATFORM voor het eerst met je merk in aanraking. Via een online campagne, bilboard, mond-tot-mond, social, of een ander kanaal.

Acquisition: Users bezoeken je website (JOUW PLATFORM). Verder hoeven ze nog niets op je site te doen, maar ze hebben de moeite genomen om eens te kijken.

Activation: Users ondernemen actie op je website. ZE ZIJN DAN NOG GEEN BETAALDE KLANT. Denk aan het downloaden van een whitepaper, het creëren van een account of achterlaten van een e-mailadres.

Revenue: De klant neemt een product of dienst af. Vanaf dit moment wordt de user een betaalde klant.

Retention: De klant BLIJFT een klant en neemt opnieuw een product/dienst af OF verlengt zijn haar abonnement/lidmaatschap.

Referral: In deze fase zorg je ervoor dat klanten je aandragen bij anderen. Dit zorgt weer voor meer Awareness.

Klaar voor de volgende stap?

We creëren graag jouw inbound marketing strategie. Klik hieronder om erachter te komen hoe we dat doen!

Wil je graag nog meer weten?

Dan kom ik graag met je in contact! Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.

Zullen we even bellen?

Mark de Groot

Managing Director