Google Grants en AdWords

Google Grants en AdWords

Neemt jouw organisatie al deel aan het Google Grants programma?

Google Grants is de non-profit versie van AdWords, het online advertentieprogramma van Google. Google Grants helpt non-profitorganisaties met $ 10.000 advertentietegoed per maand voor AdWords™ bij het promoten van hun missie en initiatieven op Google.

Stichtingen met een ANBI keurmerk kunnen een aanvraag indienen voor het Google Grants programma. Officieel Google Partner RaisingResults is als één van de weinige in Nederland echt gespecialiseerd in het opzetten, optimaliseren en beheren van Google Grants Campagnes. Google Grants heeft namelijk specifieke spelregels die anders zijn dan een reguliere Google AdWords account.

Heeft jouw organisatie een ANBI keurmerk en wil je weten of je daarvoor in aanmerkingen komt? RaisingResults helpt je graag met:

 

L

Aanvraag en opzetten van jouw Google Grants campagne

L

Gestructureerd inrichten en onderhouden van je account

L

Monitoren hoe de geplaatste advertenties presteren

L

Evalueren of de landingspagina’s aansluiten bij de zoekwoorden

 

Met onze fondsenwervende bril kijken we ook hoe de campagnes aansluiten op je andere kanalen. Juist door deze geïntegreerde benadering haal je straks het maximale rendement uit je advertentiebudget.

 

Google AdWords Qualified Individual

Om de juiste kennis te waarborgen werken we niet alleen met externe Google Adwords Qualified Individuals maar hebben we ook eigen personeel getraind en opgeleid tot Google AdWords Qualified Individuals. Werknemers met dit certificaat zijn niet alleen getraind in de basis beginselen van Google AdWords maar ook in Advanced Search & Display.

Meer weten? Neem dan contact met ons op:

Sabrien Linders - Project Manager

Sabrien Linders

+31 641489979