Meer rendement uit je website en online acquisitie

Meer rendement uit je website en online acquisitie

RaisingResults helpt je organisatie bij het continu verbeteren van de online acquisitie. Onze aanpak is uniek. Wij zoeken de dialoog met (potentiële) donateurs, werken aan bewustwording over je organisatie en proberen geïnteresseerden met kleine stapjes te verleiden om tot actie over te gaan.

Online_marketing_200_nw-e1409238895133

 

De ultieme donatiepagina’s en micro-conversie-straten

Maak glijbanen, geen hindernisbanen

vuistregels_trechter_150_234De gemiddelde website conversie onder fondsenwervers is lager dan 1,6%. Ofwel, in onze branche laten we meer dan 98% van de mensen die vrijwillig op ons afkomen met lege handen naar buiten gaan.

Met de juiste content is hier veel winst te halen. Met verleiding- en usability- tactieken. Met kleine conversies (micro-conversies zoals een brochure-aanvraag, nieuwsbriefinschrijving of petitie). Of met macro-conversies (donatie-verzoeken).

RaisingResults helpt om deze content aan te laten voelen als een glijbaan. We werken sinds 2006 continu aan de ultieme donatie-pagina’s en microconversie-straten. Daarom maakt het merendeel van onze klanten graag gebruik van onze kennis.

 

 

 

Displayproduct-2-300x188De banner is dood, de banner is levend. Display advertising heeft een enorme metamorfose ondergaan. Voorheen bedacht je wie je doelgroep was en op welke sites die zou zitten. Om vervolgens tegen een hoog cpm-tarief je banner aan te bieden. Inmiddels is het een grotendeels geautomatiseerde industrie geworden. Via bannerveilingen (RTB) wordt realtime en in een split-second bepaald wie welke banner te zien krijgt. En tegen concurrerende tarieven.

In een goede campagne staat een banner nooit op zichzelf. Qua directe ROI kan het lang niet altijd uit. Het moet onderdeel zijn van een bredere media inzet waarbij de banners veelal ter ondersteuning dienen. En uiteraard moeten zowel de propositie als de banners en landingspagina’s erachter goed zijn getest. Indien juist ingezet kan display goed bijdragen aan de uiteindelijke conversie. De kracht van het succes zit hem voor een groot deel in het maken van scenario’s en continu optimaliseren.

RaisingResults helpt met het hele spel. We werken nauw samen met partners voor een optimale inzet van RTB, retargetting en het in kaart krijgen van de attributie per kanaal. Je krijgt de meeste moderne techniek én slim en duurzaam advies.

We kunnen helpen met:

 • Media-inkoopIAB-formater-banners_375-300x255
 • Het ontwikkelen van de propositie
 • Het ontwerpen van de banners
 • Het testen van de banners
 • Het maken van de bijbehorende landingspagina's
 • Het continu optimaliseren van alle bovenstaande items
 • Het meten van de effectiviteit van het kanaal, inclusief zg. conversie-attributie

 

 

 

Voor jouw als fondsenwerver is Facebook dé manier om de conversatie aan te gaan met de donateur. Het kanaal kan zorgen voor meer merkbekendheid, hogere betrokkenheid en loyaliteit. Daarnaast kan Facebook ingezet worden als fondsenwervend kanaal. Jouw doelgroep is ongetwijfeld op Facebook te vinden. Maar hoe bereik je die doelgroep en hoe haal je het meest uit je Facebookinzet? Heb je hulp nodig bij het opzetten van een succesvolle advertentiecampagne? Wij kunnen helpen met:

 

 • Het ontwikkelen van de propositieFacebook-advertising-raising-results-300x119
 • Het samenstellen van advertenties
 • Het opbouwen van slimme doelgroepsegmentaties
 • Het maken van de bijbehorende landingspagina's
 • Het testen en continu optimaliseren van alle bovenstaande items
 • Het meten van de effectiviteit van het kanaal, inclusief zg. conversie-attributie

L

Donatiepagina's

L

Facebook Advertising