E-mailmarketing

E-mailmarketing

De e-mail marketing droom

E-mailmarketing is een krachtig onderdeel van de (online) marketingmix. Het stelt je in staat om donateurs en andere betrokkenen te binden, boeien en behouden. Het gaat er om een relatie met de lezer te krijgen.

Dit doen we door de e-mails zo relevant en persoonlijk mogelijk te maken en door de ontvanger zoveel mogelijk centraal te zetten. Dat resulteert in een hogere conversie en betrokkenheid.

Hiervoor is software nodig die makkelijk te bedienen en te koppelen is. En waarmee je intelligente campagnes kan opzetten en gepersonaliseerd / gesegmenteerd kan e-mailen. Om dit te bereiken is RaisingResults partner geworden van Copernica, een goede tool met gunstige tarieven. Maar we kunnen ook met andere e-mailtools goed overweg.

 

Waarom Copernica?

Copernica is krachtige marketingsoftware voor e-mailmarketing, webpagina’s, mobile SMS & automatische campagnes. Bij Copernica zit de marketeer aan de knoppen: voeg zelf velden toe aan de database, bouw gemakkelijk e-mails op basis van een vooraf ontworpen template, bedenk en activeer A/B testen, personaliseer en automatiseer je campagnes en analyseer de resultaten van je e-mail inspanningen op campagne- én segmentniveau.

Uiteraard zijn ook alle randvoorwaarden voor succesvolle e-mailmarketing op orde bij Copernica, mails worden keurig afgeleverd (deliverability), opgemaakte mails kunnen in verschillende e-mailclients worden bekeken en getest (proofings) en er is een groot aanbod van integraties en api’s beschikbaar waarmee je Copernica gemakkelijk koppelt aan andere software. Bekijk alle voordelen van Copernica Marketing Software.

 

RaisingResults & Copernica

Het hebben van goede software is 1, het maximale eruit halen is 2. RaisingResults heeft meerdere e-mailspecialisten in huis. Bij alle onderdelen kunnen we je helpen en ondersteunen:

L

Updaten van je gegevens

L

Nieuwsbrieven

L

Extra giftverzoeken

L

Conversie en upgrade

L

Welkomstprogramma

L

Ambassadeurs en petities

L

Strategie: wie krijgt waarom en wanneer welke mail?

L

Design, copy en HTML; van een responsive nieuwsbrief design tot het bouwen, testen en klaarzetten van verschillende templates

L

Rapportage en analyse

 

We factureren de uren waarop dit wordt ingezet vanuit een prepaidtegoed of maandelijkse beheerfee.

Demo? RaisingResults heeft een voorbeeld account ingericht en laat je graag meer zien.

Goed om te weten: er is veel verschillende e-mailsoftware. Na een grondige inventarisatie hebben gekozen voor Copernica omdat dit voor de meeste non-profits de beste verhouding geeft tussen prijs, mogelijkheden en kwaliteit. Maar niet getreurd, ook met de meeste andere software kunnen we prima overweg!

Ben jij al goed op weg met e-mailmarketing en ben je benieuwd hoe jij scoort ten opzichte van andere organisaties? Bekijk dan nu onze Goede Doelen Benchmark 2015.

Meer weten? Neem dan contact met ons op:

Richard van Dijk

+31 654207701