Meer rendement uit je achterban

Meer rendement uit je achterban

Veel organisaties gebruiken hun achterban als maandelijkse pin-automaat. In de praktijk weten we vaak ook niet meer dan hun NAWTE en transactiegedrag. Maar het past niet meer in deze tijd om alleen met deze ‘harde criteria’ te marketen. Het echte onderscheid maak je door de kwaliteit van de interacties - het gevoel dat je de ander geeft.

“67% van alle opzeggingen is het gevolg van onvoldoende contact en aandacht.”
Maar hoe maak je wél fans van je klanten?

Als social good of non profit wil je jouw potentiële donateur, lid of relatie een optimale klantervaring bieden. Gedurende de hele klantreis. Van oriëntatie op de website tot een e-mail aan de donateursdesk of een bericht op je tijdlijn op Facebook. Om dit klantcontact consistent en slim te organiseren over kanalen en afdelingen heen, is er een multichannel klantcontactstrategie nodig.

We helpen non-profits en social goods bij het in kaart brengen van hun klantdoelstellingen en klantcontactdoelstellingen, ook over afdelingen heen. Samen met de klant brengen we de doelstellingen en customer journeys in kaart, zodat uiteindelijk een multichannel klantcontactstrategie geformuleerd kan worden.

Deze strategie is direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk. Om inzichtelijk te maken wat deze strategie je oplevert, maken we een dashboard op basis van de kpi’s van jouw klantcontactstrategie. Zo zie je in één oogopslag wat er gebeurt.

Meer weten over een klantcontactstrategie voor jouw organisatie? Mail Martijn op martijn@raisingresults.eu.

 

 

hartenhoofd-150x150