Online Campagnes

Online Campagnes

online campagnes

Van tevoren weten dat jouw campagne een succes wordt

Of je nu aan de slag wilt met leadwerving voor een petitie of je nieuwsbrief, of een donatie- of ledenwervingscampagne wilt opzetten. RaisingResults denkt graag met je mee om jouw online campagne een succes te maken, van het begin tot het eind.

Vanuit onze Zero Waste Marketing aanpak, hanteren we hierbij een agile werkwijze, waarin we continu testen en de resultaten monitoren, zodat we elk moment kunnen bijsturen.

Doordat je van tevoren kunt testen wat wel en niet werkt en elk moment kunt inspringen en bijsturen, wordt er geen tijd en geld verspild. Zo weet je van tevoren dat jouw online campagne een succes wordt. En dat is Zero Waste.

 

 

Voor alle online kanalen

Wij kennen de benchmarks per kanaal en rekenen graag voor je door hoe je je budget zo efficiënt mogelijk inzet bij online campagnes. Van een website takeover, tot het opzetten en optimaliseren van een petitiepagina en het coördineren van media inzet.

Zo kun je ook de rest van je organisatie overtuigen van je plannen voor je online campagne. Nadat het campagneconcept en de inzet bepaald is helpen we je graag met de uitvoering, analyse, optimalisatie en campagnerapportage.

Je kunt je online campagne geheel aan ons uit handen geven of we werken samen op basis van onze gezamenlijke kennis & capaciteit.

 

RaisingResults helpt je graag met:

L

Formuleren en doortesten van de optimale campagnepropositie

L

Schrijven, testen en optimaliseren van campagne content

L

Bepalen van de optimale online middeleninzet, eerst owned dan earned en dan pas paid media

L

Doorrekenen ROI campagne inzet

 

Samen maken we jouw online campagne tot een succes!

Meer weten? Neem dan contact met ons op:

victor geknipt (2)

Victor van der Veen

06-42933819Sandra Hulsman-van Andel - Consultant Digital Marketing

Sandra Hulsman - van Andel

06-47156364