Audit Digitale Marketing

Audit Digitale Marketing

audit1

De eerste stap naar verleiding en conversiekracht

Benieuwd hoe jouw website presteert en waar nog kansen liggen voor verbetering? Een checklist ontvangen voor kansen en mogelijkheden op alle online kanalen?

Je website is in deze tijd het belangrijkste middel om de dialoog aan te gaan met je (potentiele) donateurs en vrijwilligers. In de loop van de jaren zijn websites vaak organisch uitgegroeid tot wat ze nu zijn. Door steeds nieuwe content toe te voegen, zonder oude content weg te halen. Bovendien is de kennis over conversie en persuasion management in de tussentijd sterk ontwikkeld.

Met een aantal betrekkelijk eenvoudige ingrepen kun je de resultaten al sterk verbeteren. In de website audit gaan we nadrukkelijk op zoek naar de quick wins en long term wins. Zodat je precies weet waar grote slagen te maken zijn en waar jouw kansen liggen.

 

Onderdelen van de audit:

 

L

Checklist

We controleren de 150 voor jou meest relevante punten.

L

Benchmarks

We vergelijken je score t.o.v. van de benchmarks.

L

Scan

We scannen je merk DNA, geefpropositie, communicatie-uitingen, de conversie in de acquisitiekanalen en de klantcontactstrategie.

Onderdelen van de audit:

 

 

Advies

Aan de hand van het bewezen conversie-model Sex & The City model, Cialdini’s overtuigingsprincipes en de door ons ontwikkelde Cirkel van Fondsenwerving geven we advies over de verleidings- en conversiekracht.

Impact Effort Matrix

Je krijgt in beeld wat de quick wins zijn, welke verbeteringen op lange termijn interessant zijn en wat je beter kunt negeren. Zodat je tijd, geld en moeite in de juiste activiteiten kan steken.

Details

RaisingResults heeft een jarenlang track record in de non-profit sector. Een aantal van onze klanten haalt nu meer dan 80% van hun groei uit online kanalen. Wij helpen u graag met onze stapsgewijze methodes en een enorme bottom-line focus.

De eerste stap is een audit digitale marketing. Hiermee geven we de mogelijkheden aan voor uw specifieke organisatie. Aan de hand van de door ons ontwikkelde Cirkel van Fondsenwerving, de overtuigingsprincipes van Cialdini en het Sex-and-the-City Model leggen we tijdens de auditgrootste kansen voor uw organisatie bloot.

Tijdens de audit scannen we uw merk DNA, uw geefpropositie, uw communicatie-uitingen, uw PR successen, de inzet van de verschillende acquisitiekanalen, de conversie in deze kanalen (waaronder het web) en uw klantcontactstrategie.

Aan de hand van een checklist krijgt u precies in beeld waar uw kansen liggen. En welke kansen u kunt negeren. Zodat u uw tijd, geld en moeite in de juiste kansen kunt steken.

Een audit online fondsenwerving kost 2 á 3 dagen. De bevindingen worden gepresenteerd aan de hand van een powerpoint presentatie vol herkenbare voorbeelden.

auditvoorbeeld

Meer weten? Neem dan contact met ons op:

victor geknipt (2)

Victor van der Veen

06-42933819Sandra Hulsman-van Andel - Consultant Digital Marketing

Sandra Hulsman - van Andel

06-47156364