Workshop Digitaal marketingplan schrijven

Hoe schrijf ik een digitaal marketingplan?Workshop ‘Hoe schrijf ik een digitaal marketingplan?’

 
Workshop ‘Hoe schrijf ik een digitaal marketingplan?’
3 mei, 10.00 – 16.00 uur
RaisingResults, Westergasfabriek Amsterdam
Workshopleider: Victor van der Veen

 

Het resultaat

Als je deze workshop gevolgd hebt heb je de kennis en de kunde opgedaan om een succesvol digitaal marketingplan voor jouw organisatie te schrijven. Je kunt er direct verder mee aan de slag.
 

Voor wie?

Deze training is speciaal bedoeld voor iedereen die een digitaal marketing plan wil schrijven. Weet je niet precies wat er allemaal in een plan moet? Waar je rekening mee houden? Welke kanalen neem je mee? Wat zijn belangrijke KPI’s? Tijdens deze workshop krijg je antwoord op al deze vragen en meer!
 

Aanpak

Voorafgaand aan de workshop stellen we je een aantal vragen. Zo krijgen we inzicht in je niveau en je leerwensen. Tijdens de workshop werk je aan de hand van concrete oefeningen. De ervaren trainers van RaisingResults zijn in staat jouw leerpunten scherp te krijgen. Zij helpen je met het ontwikkelen van je vaardigheden. Aan het einde van de dag heb je alle finesses van het plan onder de knie.
 

Tijd en locatie

De workshop duurt van 10.00 tot 16.00 uur en heeft maximaal 10 deelnemers. Uiteraard lunchen we halverwege met zijn allen. Aan het einde van de workshop is er nog tijd voor een hapje en een drankje. Deze workshop vindt plaats in de vernieuwde workshopruimte in ons op kantoor in het Westerpark in Amsterdam.
 

Investering

De workshop kost € 650 (ex. btw). Dat is inclusief materiaal, lunch en locatiekosten.
 

Meld je aan!

Voor meer informatie en om je aan te melden: mail naar: info@raisingresults.eu