Interim

Interim

Interim personeel

 

 

Interim oplossingen

Wil je 100% zeker weten dat je marketinginspanning tot de beoogde groei in donateurs leidt?

Of dat de acquisitie strategie wordt geïmplementeerd door een ervaren professional die onze aanpak goed kent en bovendien door ons wordt gecoacht? En dat je mensen er op termijn zelfstandig mee verder kunnen?

Kies dan voor Interim management van RaisingResults.

 

Doordat wij al jarenlang voorop lopen in (online) marketing / fondsenwerving kennen wij veel professionals die het aantrekkelijk vinden om hun kennis en ervaring op een zinvolle manier in te zetten. Daarnaast kunnen wij putten uit een sterk netwerk in de commerciële wereld. Dit is de reden dat we regelmatig gevraagd worden om op interim basis mensen te vinden voor de cruciale commerciële functies bij FRO’s.

 


RaisingResults kwaliteit

Steeds vaker vragen onze opdrachtgevers ons dan ook om ontwikkelde strategieën of programma’s voor hen door te voeren. Hiermee verzekeren ze zich van de RaisingResults aanpak en dito kwaliteit. Kies je voor een interimmer via RaisingResults, dan verzekeren we je van het volgende:

L

Een interim manager met een bewezen track record in fondsenwerving

L

Een doorgewinterde professional, voor wie (online) marketing en fondsenwerving geen geheimen meer kent

L

Met meerdere jaren ervaring met het realiseren van marketing- en digital gerelateerde projecten

Neem contact op met Sandra Hulsman-van Andel voor de mogelijkheden op dit gebied. 

 

"Sandra heeft ons geholpen bij het meetbaar maken van onze campagnes en de online conversie te verhogen door slimme tests in inzet van online media. Ze is snel en maakt zich nieuwe tools snel eigen. Ze maakt snel contact en het voelde al gauw of ze al jaren bij ons werkt. Een fijne aanwinst om de online activiteiten en strategie naar een hoger niveau te tillen.”

-Iris Soeurt & Silvia van der Heiden; Manager CRM en Hoofd Marketing & Communicatie, VPRO

Meer weten? Neem dan contact met ons op:

Sandra Hulsman-van Andel

+31 647156364