Automation Specialist

Brief info

Wie ik ben
Ik ben Sophie Brinkerink en werk als Marketing Automation Specialist bij RaisingResults. Deze functie past heel goed bij mij omdat ik er energie uit haal om zoveel mogelijk informatie te verzamelen over zoveel mogelijk verschillende onderwerpen, en op basis van die informatie een zo compleet mogelijk plaatje af wil leveren voor onze klanten.

Wat ik bij RaisingsResults doe
Ik houd mij bezig met het onderzoeken, creëren, analyseren en implementeren van marketing automation-systemen. Een complete online omgeving die naadloos op elkaar aansluit is waar we naar streven. Ik ben ook de vraagbaak voor onze klanten betreft marketing automation en ben gecertificeerd in verschillende soorten marketing automatie software, zoals Hubspot, MailChimp en (bijna) SharpSpring.

Hoe ik de wereld mooier maak
Ik denk dat ik de wereld een beetje mooier maak door mijn enthousiasme voor de schoonheid in de wereld over te brengen op andere mensen. Ik probeer via kennisdeling de pracht en praal die ik om me heen zie in te kaderen zodat het hopelijk iemand anders wat gelukkiger kan maken. Ik vind het ook heel belangrijk dat informatie die gedeeld wordt ook de juiste informatie is, voor de juiste persoon, op de juiste plek. Om wat duidelijkheid te creëren in een onduidelijke wereld. Ik vind het belangrijk om me daarvoor in te zetten.