Digital Marketing Consultant

Brief info

Wie ben ik
Aangenaam! Ik ben Mijke de Vette, Digital Marketing Consultant bij RaisingResults. Ik ben een daadkrachtige strateeg met een sterke drive om de wereld een stukje mooier te maken. Merken bouwen en ontwikkelen met marketing en communicatie is wat ik het liefste doe.

Wat ik bij RaisingResults doe
Samen met onze klanten ontwikkel ik klantgerichte en impactvolle strategie├źn. Ik luister, stel vragen en achterhaal de vraag achter de vraag. Daarnaast kijk ik naar de behoeften en het gedrag van de consument; marketing begint en eindigt immers bij de eindgebruiker. Dit combineer ik met relevante trends en klantdata. In een succesvolle strategie komen al deze elementen samen. Door de gegevens te analyseren, vind ik de relevante inzichten waarop ik jouw duurzame strategie kan bouwen.

Hoe maak jij de wereld mooier?
Door iedere dag bewuste keuzes te maken en anderen op een positieve manier te inspireren om vandaag een duurzamere keuze te maken dan gisteren.

Daarnaast help ik merken en organisaties die een positieve impact willen maken, om zichtbaar te zijn. Zo kunnen zij groeien en hun impact vergroten, en bouwen we samen aan een duurzame toekomst.