Managing Director

Brief info

Wie ik ben
Mark de Groot (1975), sinds 2019 directeur bij RaisingResults en al bijna 20 jaar werkzaam in het vakgebied van marketing automation, customer experience en digitale transformatie.

Wat ik bij RaisingResults doe
Er is geen krant of vakblad wat je openslaat dat het niet heeft over disruptie, innovatie en mobile. Fantastisch allemaal, maar waar we voor op moeten passen is dat we het niet ongrijpbaar en er vage roze wolken van maken die ver van de realiteit van bedrijven af staan. De maandelijkse resultaten moeten ook gewoon gehaald worden!

Organisaties moeten veranderen en dat weten ze ook best wel, want op dit moment ontstaat er een toenemende kloof tussen wat consumenten, donateurs, werknemers en burgers willen in dit digitale tijdperk en wat organisaties daadwerkelijk kunnen bieden. En daar wil ik vanuit mijn rol als directeur onze klanten graag bij helpen: een pragmatische veranderaar zijn en ambities future proof maken.

Hoe ik de wereld mooier maak?
Veel mensen die dingen willen veranderen gaan zenden. Ze gaan mensen vertellen wat er allemaal mis gaat en wat er moet gebeuren. En hoe nobel hun bedoelingen ook zijn – je wilt niet naast zo’n persoon zitten tijdens een verjaardag. Door te zenden en te schreeuwen bereik je het minst. Door zelf te veranderen bereik je het meest. Als je wilt dat dingen veranderen – verander dan zelf. Daarom wil ik laten zien hoe ik het doe, dat het kan en dat het dingen mooier maakt. Dan volgen de mensen om je heen vanzelf. En zij inspireren op hun beurt weer andere mensen.