CX designer | Facilitator

Brief info

Wie ben je?
In mijn rol als UX designer bij RaisingResults werk ik dagelijks aan vernieuwende manieren om ‘wereldverbeteren’ een beetje leuker te maken. Met mijn achtergrond in psychologie, ben ik sterk in het ontwerpen van klantgerichte oplossingen. Ik ga voor een win-win oplossing. Frisse activaties en ervaringen creëren die bijdragen aan social good.

Wat doe je?
Ik pas design thinking toe om waardevolle klantervaringen te ontwerpen voor organisaties zoals CliniClowns, VPRO, COC Nederland en Stichting ALS. Ik gebruik creativiteit om de eindgebruiker op een vernieuwende, interactieve en persoonlijke manier te betrekken. Afgestemd op de behoefte van de klant en gesterkt door data en (test-) resultaten.

Hoe maak jij de wereld mooier?
Door in het gevoelsleven en het brein van de consument te duiken, door zijn behoeftes te kennen en daar op een innovatieve manier op in te spelen.

CV: CX designer en Design Sprint facilitator bij RaisingResults. Afgestudeerd psycholoog aan de Universiteit Utrecht. Ruim 9 jaar ervaring binnen online marketing bij verschillende bureau’s (commercieel & non-profit), NIMA B en Human Centered Design.