Inbound Marketing Lead

Brief info

Wie ik ben
Hi! Ik ben Inge de Jong, Inbound Marketing Lead bij RaisingResults. Ik ben een content strateeg met een meertalig schrijvershart, maar boven alles ben ik fan van inbound marketing. In een wereld waarin iedereen over zichzelf praat, sta je met een behulpzame aanpak namelijk sterk. Moderne klanten en donateurs willen geen loze beloftes: ze willen weten of jij de kennis in huis hebt om een verschil te maken. De inbound methode helpt je om die kennis voor je te laten spreken. Zo word je vindbaar, betrouwbaar en likeable. Marketing the honest way!

Wat ik bij RaisingResults doe
Ik hou me bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van inbound strategie├źn, voor onszelf en onze klanten. Daarnaast schrijf en redigeer ik teksten, van e-mailheaders tot videoscripts en white papers. Ik praat met klanten over hun expertise en doelen, verzamel de aanwezige kennis en zoek naar de beste manier om die kennis om te zetten in een marketingtool.

Hoe maak ik de wereld mooier?
Organisaties die de wereld mooier maken, doen dat niet alleen. Ik help hen om klanten en donateurs te vinden die mee willen helpen. Dat doe ik op de inbound manier: door relevante en menselijke content te delen op het juiste moment.