Digital Marketing Lead

Brief info

Wie ik ben
Mijn naam is Dania! Ik ben Digital Marketeer bij RaisingResults. Ik zet mij elke dag graag in voor mooie, inspirerende projecten voor zowel non-profit als profit organisaties! Elke dag leren we weer bij in de Digital Marketing wereld en daarom houd ik zo van mijn werk; het is snel, dynamisch en altijd weer uitdagend. Bij RaisingResults mag ik mij inzetten voor organisaties die er echt toe doen: van culturele instanties, gemeentes tot goede doelen. Ook werk ik graag voor organisaties en merken met een verhaal.

Wat ik bij RaisingResults doe
Van conversieoptimalisatie tot online campagnes en activaties; het gaat er niet om welke kanalen er worden ingezet, maar hoe deze kanalen kunnen bijdragen aan het beoogde eindresultaat! Awareness, engagement of conversies. Elke dag vraag ik mij af: hoe kunnen we de doelgroep nog slimmer, relevanter en beter bereiken, betrekken en verbinden? Of hoe komen zo snel mogelijk tot de gestelde (conversie-)doelen? En hoe verbinden we deze doelgroepen voor de langere termijn aan ons merk?

Hoe ik de wereld mooier maak?
Dagelijks fiets ik met plezier naar werk in de Westergas of klap ik mijn laptop open om met een lach hard aan het werk te gaan voor diverse klanten. Voor hen wil ik Digital Marketing naar een hoger niveau tillen. Dit doe ik door: heldere doelen te stellen en slimme oplossingen te bedenken en te realiseren, maar ook deze kennis over te dragen aan organisaties en binnen het team!