Online Marketing Specialist

Brief info

Wie ik ben
Dania Bakker, ik werk als Online Marketing Specialist bij RaisingResults. De afgelopen jaren heb ik als mij allround online marketeer mogen ontwikkelen in opdracht voor uiteenlopende partijen, zowel profit als non-profit. Deze kennis en kunde breng ik graag in praktijk voor de bedrijven die er echt toe doen!

Wat ik bij RaisingResults doe
Ik bijt mij graag vast in alles wat zich afspeelt voor onze klanten in het online veld. Van conversieoptimalisatie tot grote online campagnes; het gaat er niet om welke kanalen er worden ingezet, maar hoe deze kanalen kunnen bijdragen aan het juiste eindresultaat. Ik ben altijd op zoek naar nieuwigheden, hoe kunnen we de doelgroep nog slimmer, relevanter en beter bereiken, betrekken en verbinden? Of hoe komen zo snel mogelijk tot de gestelde (conversie-)doelen? En hoe verbinden we deze doelgroep dan toch nog aan ons merk? Met dit soort vraagstukken houd ik mij graag bezig.

Hoe ik de wereld mooier maak?
Ik wil organisaties online naar een hoger niveau tillen door snel en hard te werken, heldere doelen te stellen en slimme oplossingen te bedenken en te realiseren, maar ook deze kennis over te dragen. Dit doe ik het liefst samen met de klant én in een team van specialisten, want ieder zijn kracht toch? Het online speelveld is leuk, groots en dit maakt het uitdagend en hier help ik je graag in verder!