Team

Maak kennis met onze digitale marketing & strategie specialisten

victor geknipt (2)Victor van der Veen

Senior Digital Marketing Consultant

Specialismen:
scrummen
website projecten
digitale marketing

  victor@raisingresults.eu
   06-429 338 19

Lees meer over Victor

Vol energie, creatief en klantgericht met een focus op conversie zorgt Victor dat de doelstellingen duidelijk zijn en de projecten/campagnes op tijd binnen budget gerealiseerd worden. Als scrummaster neemt hij iedereen mee op weg naar succes.

Victor heeft meer dan 10 jaar ervaring bij non-profits. Bij CliniClowns heeft 4 jaar achter elkaar website van het jaar gewonnen. Bracht daar de churn met 2% naar beneden en verbeterde de ROI. Bij War Child en ActionAid bedacht hij succesvolle acties en campagnes. hij deelt graag zijn kennis via o.a. 101fundraising.

Sandra Hulsman-van Andel - Consultant Digital Marketing

Sandra Hulsman-van Andel

Senior Digital Marketing Consultant

Specialismen:
strategie
purpose
klantperspectief

  sandra.hulsman@raisingresults.eu
   06-47156364

Lees meer over Sandra

Deze actieve, enthousiaste consultant is het aanspreekpunt voor een aantal mooie klanten. Samen met de klant bepaalt Sandra de strategische kaders en schakelt met onze specialisten over het opzetten, analyseren, rapporteren en optimaliseren van renderende online cases. Van een nieuwe website tot een cross-mediale fondsenwervende campagne.

'Het leukst vind ik om te luisteren en te bepalen hoe RaisingResults de klant kan versterken met Zero Waste Marketing.'

In de afgelopen jaren werkte ze als digitaal marketeer van RaisingResults o.a. voor de VPRO en Wakker Dier. Daarnaast begeleidt ze allerlei andere organisaties in het verbeteren van hun digitale marketing.

Sabrina van der Gaag - Digital Marketeer RaisingResults

Sabrina van der Gaag

Digital Marketeer

Specialismen:
online fondsenwerving
lead generatie
multi-channel marketing

  sabrina@raisingresults.eu
   06-45236491

Lees meer over Sabrina

Digital Marketeer

Sabrina is van alle markten thuis en vormt de schakel tussen de consultants en de klant. Je kunt haar inzetten als project- en campagne manager voor kennis en capaciteit op locatie, beheer van je online kanalen en het bepalen van de juiste online strategie. Ook mag je haar onbeperkt vragen stellen.

'Het leukste aan mijn rol vind ik de diversiteit aan mensen en opdrachten. Ik vind het gaaf om organisaties met een frisse blik te bekijken en hen mee te nemen in de beste manieren om digitale kanalen in te zetten voor het goede doel.'

Sabrina heeft versterkte vanuit RaisingResults onder andere de digital marketing teams van o.a. Save the Children en Oxfam Novib. Daarnaast heeft ze meerdere andere organisaties geholpen hun online marketing te optimaliseren. 

Martijn Moens - Customer Experience Manager

Martijn Moens

Customer Experience Manager

Specialismen:
customer experience management
customer journeys
loyaliteit

  martijn@raisingresults.eu
   06-15424986

Lees meer over Martijn

Organisaties helpen om marketingcommunicatie-processen vanuit de klant/donateur te ontwerpen en loyaliteit te vergroten, dat is wat Martijn als de beste kan. Zijn expertise in Customer Experience zet hij in om klanten te helpen zich een andere denkwijze eigen te maken.

'De klant écht binnenlaten in je organisatie en samen ontdekken hoe je nog relevanter wordt voor je achterban. Het gevolg: groei!'

Martijn heeft een flink aantal jaar ervaring bij non-profits, waaronder de afgelopen jaren als marketingcommunicatie-coördinator bij Compassion. Daar heeft hij o.a. de klantbeleving geoptimaliseerd en de implementatie van SalesForce begeleid.

Sandra Cnossen-Albers - Strategisch adviseur

Sandra Cnossen-Albers

Algemeen Directeur & Mede-oprichter

Specialismen:
Strategie
purpose definition
operationele zaken en beleid

  sandra@raisingresults.eu
   06-20387951

Lees meer over Sandra

Sandra is RaisingResults in hart en nieren. Zorgen dat we weten waaróm we dingen doen en hoe we onze werkzaamheden het beste en met veel plezier kunnen doen, is waar ze zich mee bezig houdt. Niets ontgaat haar kritische blik en ook aan visie en klantgerichtheid ontbreekt het haar absoluut niet.

'Het leukste aan mijn rol vind ik om ons team te laten bloeien in een tijdperk met veel kansen voor onze klanten.'

Sandra heeft enorm veel ervaring in de goededoelenwereld. Ze was onder andere directeur van Plan Australië en van WSPA. Ze zet haar ervaring in om zowel RaisingResults als de klanten te laten groeien en succesvol te zijn.

Ewald Verhoog - Chief Creation officer RaisingResults

Ewald Verhoog

Chief Creation Officer & Mede-oprichter

Specialismen:
Zero Waste Marketing
strategie, concepting
SATC model

  ewald@raisingresults.eu
   06-28202083

Lees meer over Ewald

Het is moeilijk om niet aangestoken te worden door Ewalds enthousiasme. Als mede-oprichter van RaisingResults en Zero Waste Marketing expert krijgt hij iedereen in beweging en draagt hij vanuit een vertrouwensband innovatieve, passende oplossingen aan om onze klanten vooruit te helpen.

'Ik vind het geweldig om de beste mensen uit de markt aan te trekken, medewerkers te inspireren en resultaat te behalen voor klanten.'

Ewald heeft in de afgelopen jaren al tientallen fondswervende organisaties geholpen om te groeien in hun digitale ontwikkeling. Zowel qua tools en platformen als denkwijze en teamsamenstelling. Zero Waste Marketing is zijn motto.

Richard van Dijk - Business Process Manager RaisingResults

Richard van Dijk

Senior Marketing Specialist

Specialismen:
webanalytics
conversie-optimalisatie
e-mailmarketing
business intelligence

  richard@raisingresults.eu
   06-54207701

Lees meer over Richard

Richard is ons technisch wonder en kan je over elke tool of programma wel iets vertellen. Hij helpt zowel RaisingResults als onze klanten om duurzaam te groeien.

'Enerzijds sta ik tot in de kleinste details met mijn voeten in de modder en anderzijds is het belangrijk een helicopterview te behouden. Dat vind ik het leuke aan mijn rol.'

Richard helpt veel organisaties aan de hand van feiten te groeien in inzichten en het testen van assumpties. Hij richt dashboards en andere tools in en is e-mailmarketing expert bij RaisingResults.

Sabrina van der Gaag - Digital Marketeer RaisingResults

Sabrien Linders

SEM Marketeer

Specialismen:
Google Grants & Adwords
Google Analytics
SEO en SEA

  sabrien@raisingresults.eu
   06-41489979

Lees meer over Sabrien

Onze SEM specialist weet alles van zoekmachinemarketing en kan Google Analytics wel dromen. Sabrien helpt klanten met het bepalen van de beste tactiek en strategie op het gebied van zoekmachinemarketing van A-Z. Opzetten, beheren, optimaliseren, analyseren en rapporteren van SEA Campagnes en SEO projecten behoren tot haar dagelijkse bezigheden.

'De diversiteit en flexibiliteit spreken mij enorm aan in dit werk; lopende SEA campagnes kun je op basis van de resultaten te allen tijde bijsturen.'

Sabrien werkt voor talloze fondswervende organisaties en brengt bij hen hun SEA en SEO op een hoger niveau.

Martijn Witteman

Digital Marketeer

Specialismen:
projectmanagement
lead generatie
data-analyse

  martijn.witteman@raisingresults.eu
   06-147 516 52

Lees meer over Martijn

Deze gedreven marketeer helpt je door resultaatgericht te werken jouw digitale projecten tot een succes te maken. Martijn schuift veel aan bij klanten waar hij wordt ingezet als campagne- en projectmanager. Hij denkt graag mee over de optimale online strategie en ook wat dit betekent voor deze en volgende week.

‘Het is erg leuk om samen met klanten nieuwe (klant)routes te ontdekken die leiden tot meer leads en conversies. Door vaak te meten en te analyseren, leer je waar het succes zit en waar je nog kunt optimaliseren.’

Martijn heeft 9 jaar marketingervaring bij zowel for-profit als non-profit organisaties. Vanuit RaisingResults werkte hij onder andere als digital marketeer bij Wakker Dier en de VPRO.

 

Jan Pronk

Technisch Junior Online Marketeer

Specialismen:
conversie-optimalisatie
SEO
Google Analytics

  jan@raisingresults.eu
   06-51292492

Lees meer over Jan

Als technisch junior online marketeer helpt Jan organisaties het maximale uit onlinemarketing te halen. Het verbeteren van websites voor een betere gebruikservaring en een hogere conversie is wat hij het liefste doet.

Deze verbeteringen komen niet uit de lucht vallen. Door de inzet van diverse tools kan hij op basis van feiten en cijfers de juiste beslissingen nemen.

 

Kirsten Kelly - Van Helsdingen

People Officer

  kirsten@raisingresults.eu
   06-181 310 08

Lees meer over Kirsten

Van Xerox en Marktplaats, tot De Werkstudent; Kirsten heeft een diversiteit aan werkomgevingen gehad. Dankzij de unieke combinatie van ervaringen die zij heeft opgedaan op het gebied van sales, online marketing, finance, HR en spin-in-het-web, is ze multi-inzetbaar en helpt RaisingResults en haar klanten op veel terreinen.

Ze vindt het heerlijk om deel uit te maken van een team dat de juiste dingen op de juiste manier doet voor organisaties met hart voor de maatschappij. Kirsten haalt haar energie uit gemotiveerde, eerlijke mensen en heeft één moto: een dag zonder lach, is een zinloze dag.