Karamel en zeezout, Max en Redbull Racing, zonsondergang en een witbiertje: allemaal zaken die geweldig samengaan. Dit najaar voegen wij een nieuwe combi toe aan dit rijtje:
Gopublic & RaisingResults!

SOMS ZIJN GROTE KEUZES SIMPEL

In het najaar van 2021 gaan Gopublic en RaisingResults samen verder. Die keuze was eigenlijk best eenvoudig. Waar Gopublic uitblinkt in techniek en tooling, is RaisingResults juist ster in content en campagnes. En dat vult elkaar perfect aan. De experts van beide bureaus kennen elkaar al langer en delen een passie voor effectieve, persoonlijke communicatie via digitale kanalen. Tel daar de schat aan ervaring in de non-profit wereld bij op, en je snapt ‘m!

WAT IS DE PLANNING?

Het besluit om de krachten de bundelen was snel gemaakt. Maar het ook echt dóen vraagt om een goede voorbereiding. De komende maanden werken we onze plannen uit zodat we in het najaar uit de startblokken kunnen schieten. In de tussentijd trekken we wel alvast samen op.

WAT IS DE IMPACT OP DE (LOPENDE) WERKZAAMHEDEN

We zijn ervan overtuigd dat onze producten en diensten nog beter en vollediger gaan worden. Met het samengaan van Gopublic en RaisingResults lopen we in één klap vooraan op het gebied van digitale marketing voor non-profitorganisaties.

Je kunt dus vooral een uitbreiding verwachten van ons aanbod. Lopende afspraken en werkzaamheden lopen daarnaast gewoon door.

IK WIL MEER WETEN!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze plannen! Heb je vragen, opmerkingen of felicitaties? Wij horen ze graag! Klop aan bij je normale contactpersoon of bel met Judith.

Voor een aantal vragen hebben we vast een antwoord opgeschreven. Die kan je lezen op de Q&A pagina.

Leave a comment