We zijn live! Voor Wakker Dier hebben we een Broeder Cam opgezet. Een livestream vanuit het Amsterdamse Bos (op De Geitenboerderij) met in de hoofdrol moederkip en haar eieren. Met de Kom uit je ei!-campagne wil Wakker Dier het broedproces van kuikens laten zien, zoals de natuur dit bedoeld heeft. Van broeden tot opvoeden.

De kip aan het broeden - volg de Broeder CamEen mooi project met een aantal beestachtige uitdagingen: het plaatsen van de camera tussen de geiten en kippen, de internetsnelheid in de bosrijke omgeving, het wachten op de uitverkorene kip die haar eieren met volle moed bewaakt voor andere broedse kippen. Met ons online platform wordt de livestream toegankelijk voor diverse doelgroepen zodat alles goed te volgen is op mobiel als desktop.

Naast de livestream vertelt en vertoont Wakker Dier op het platform meer over het broedproces en zijn er hoogtepunten te spotten en terug te kijken. En, je kunt je inschrijven voor leuke updates per sms en e-mail – zo ben je er als de kippen bij als de eieren uitkomen!

Volg de kip hier live en schrijf je in  >>

ONZE BLOGS 2-wekelijks IN JE MAILBOX? SCHRIJF JE IN:


    Leave a comment