Cases

Digitale Marketing Cases

Sinds onze oprichting in 2011 hebben we samen met tientallen klanten honderden projecten gerealiseerd. We doen digitale marketing en online fondsenwerving-projecten, en die zijn altijd:

    • klantgedreven,
    • factbased,
    • razendsnel leren.

 

Een paar van onze cases:

”Sandra heeft ons geholpen bij het meetbaar maken van onze campagnes en de online conversie te verhogen door slimme tests in inzet van online media. Ze is snel en maakt zich nieuwe tools snel eigen. Ze maakt snel contact en het voelde al gauw of ze al jaren bij ons werkt. Een fijne aanwinst om de online activiteiten en strategie naar een hoger niveau te tillen.”

Iris Soeurt en Silvia van der Heiden

Manager CRM en Hoofd Marketing & Communicatie, VPRO

“Wat een goed boek is 'Andersóm!' Spijker op zijn kop”

Arne Roex

Programma Manager Marketing Intelligence, Natuurmonumenten

'Andersóm!' is een erg interessant boek over digitale fondsenwerving, online marketing en conversie

Arjan Hooiveld

Reuma Fonds

”Werken met RaisingResults is cutting edge, we bereiken met elkaar echt een hoger niveau. Daar ben ik erg blij mee! We halen een flinke stroom online donateurs binnen en gemaakte afspraken worden goed nageleefd.”

Arthur Wiltink

Directeur, Wakker Dier

“Door vanuit verschillende disciplines naar een bepaald proces te kijken, bijvoorbeeld een customer journey van een eenmalige donateur zoals wij met Martijn gedaan hebben, leer je door andere ogen te kijken dan je eigen ogen en konden wij snel een aantal quick wins doen. Wat de sessie met Martijn bovendien teweeg bracht was dat er als team gewerkt werd aan hetzelfde doel waardoor ‘de neuzen weer dezelfde kant op stonden’.”

Marjan Sterenborg

Manager marketing & communicatie, Stichting ALS Nederland

”Wij zijn zeer enthousiast over de Google Analytics training die wij onlangs gevolgd hebben bij RaisingResults. Onze trainer Richard van Dijk leerde ons in 1 dag de fijnere kneepjes van Google Analytics en dat deed vol passie. Het is duidelijk dat Richard veel ervaring met en kennis van Google Analytics heeft. De training was toegesneden op onze situatie, maar liet daarnaast ook de bredere context zien. Het was erg nuttig om een tour door Google Analytics te krijgen en samen met Richard een concreet actieplan voor onze organisatie op te zetten.”

Communicatieteam

ActionAid