we zorgen voor succesvolle campagnes

Om de aandacht van je achterban te krijgen én vast te houden moet je de hele customer journey digitaal inrichten. Dat vraagt om sterke campagnes, slimme inzet van online kanalen en relevante follow-up. Wij kennen de kansen en valkuilen en helpen jou graag de verwachtingen van jouw klanten te overtreffen! Van leadwervingcampagnes tot slimme always-on oplossingen en van Adwords Grants & Paid tot social media beheer.

De juiste strategie om doelstellingen te bereiken

Online marketing strategie

Elke organisatie wil doelstellingen halen: meer mensen bereiken, ledenbestand laten groeien, een nieuw product/dienst in de markt zetten, een jongeren-doelgroep betrekken of kaartjes voor evenementen zo snel mogelijk uitverkopen. Elke doelstelling vraagt een passende strategie.

Wij zijn gespecialiseerd in online marketingstrategieën die passen bij jouw doelstellingen. We kijken naar kanaal-selectie, timing, mediabudget effectief inzetten, content, de juiste calls-to-action en meer. Van strategisch advies tot de uitvoering en evaluatie van jouw strategie. Eigenwijs als wij zijn, challengen we altijd jouw targets en ideeën. Zijn je doelstellingen realistisch? Mik je op de juiste doelgroep? We zullen je af en toe ook de ‘lastige’ vragen stellen, om tot de beste online marketing aanpak te komen!

Welke online kanalen gebruiken wij?

 • Social: Instagram, Facebook, SnapChat, Pinterest, Twitter, LinkedIn
 • YouTube
 • Google AdWords (Paid & Grants), Display advertising
 • E-mail marketing, SMS
 • Website: pop-up, leadwerving, conversie-optimalisatie, chat
een goede campagne boost je leadwerving en -nurturing

Leadwerving

Jouw ambitie is ons startpunt. Wij formuleren een glasheldere doelstelling voor een succesvolle campagne. En dan starten we met werven. Zorgvuldig kiezen we ingrediënten: de beste tools, juiste boodschap, het juiste moment en de juiste kanalen.

Een goede campagne bestaat uit meerdere contactmomenten. Dit vraagt een goede balans tussen cross mediale middelen en media die elkaar versterken. Zo maken wij voor jou de beste mediamix. Campagnes monitoren en optimaliseren we continu. Zo boeken we resultaat!

ONTVANG onze TIPS VOOR de STERKstE CAMPAGNEs!

4 tips om succesvol leads te werven
 • Hoe kom je tot goede ideeën voor jouw leadwerving campagne?
 • Wat kun je met storyboarding?
 • Hoe kun je SMS inzetten?
 • Hoe en waarom moet je tools aan elkaar koppelen?

download de gratis whitepaper


  Zoekmachine marketing

  SEO, SEA - Paid & Grants

  Vrijwel elke klantreis start in Google (of Bing). Dus wil je zichtbaar zijn bij relevante zoekopdrachten en inhaken op de belangrijke momenten in de klantreis. Wij tillen je vindbaarheid naar een hoog niveau door de optimalisatie voor je organische zoekresultaten (SEO) en advertenties (SEA). Non-profits kunnen gebruik maken van het gratis advertentiebudget van $10.000  per maand, via Google Ads Grants. We helpen je bij de aanvraag en het optimaal benutten van het budget.

  Ook helpen we je graag om waardevolle marketinginformatie te halen uit je SEO- en SEA-data. Want zoekgedrag zegt veel over jouw propositie en helpt je deze te versterken.

  Haal meer uit je online kanalen

  Conversie-optimalisatie

  Je communiceert natuurlijk al heel veel, maar hoe effectief is het precies, en waar laat je laaghangend fruit liggen? Wij helpen je om je Google Analytics omgeving professioneel in te richten met de juiste doelen en funnels, installeren Google Tag Manager, duiken in je data en analyseren jullie kanalen. Door te propositie-testen, te A/B testen en andere analyses te doen, krijgen we supersnel zicht op jullie optimalisatie-kansen. Zo word je elke dag effectiever, zónder steeds meer te hoeven adverteren.

  EEN PLATFORM MET SLIMME DIGITALE TOOLS

  Digital Activation Platform

  Je kent het wel, je hebt een campagne, wilt daar een effectiviteitsslag overheen leggen, maar dat kost te veel tijd en te veel geld. Dat is nu voorbij! Wij bieden een platform boordevol slimme digitale tools om jouw online succes te boosten. Ons platform bevat stuk voor stuk tools die hun waarde bewezen hebben. En wat nou het mooie is: elke tool is in te zetten als losse module, voor een korte tijd en voor een kleine investering. Vraag ons welke tools er op dit moment zijn! Lees hier alles over ons Digital Activation Platform. 

  Wil je graag nog meer weten?

  Dan kom ik graag met je in contact! Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.

  Zullen we even bellen?

  Dania Bakker

  Online Marketing Specialist