ELKE DAG RELEVANTER COMMUNICEREN

SharpSpring marketing automation software

Het is cruciaal om meer verbinding met je klanten of achterban en leads te creëren. En dus moet je steeds relevanter communiceren. Je wilt de juiste boodschap, op het juiste moment aan de juiste persoon sturen én zicht krijgen op je – tot nu toe – anonieme websitebezoekers. Dat kun je doen met SharpSpring – marketing automation software.

Hiervoor heb je marketing automation nodig. Verstuur relevante e-mails aan iedereen tegelijkertijd, en leer je achterban steeds beter kennen. Er zijn allerlei automation software-pakketten op de markt, en het is zaak om daaruit het juiste pakket voor jouw organisatie te kiezen. Een van de opties die je zeker moet overwegen, is SharpSpring.

waarom sharpspring?

De automation software van SharpSpring biedt een aantal grote voordelen ten opzichte van andere:

 • Gunstig geprijsd, en tóch compleet
 • Zeer gebruiksvriendelijke interface
 • Eenvoudig te koppelen met elk CRM
 • Werkt goed samen met elk CMS
 • Eenvoudig te koppelen met de meeste andere online tools
 • Zeer korte onboardingfase nodig om aan de slag te gaan
 • Eenvoudig om zelf onder de knie te krijgen
 • Alle basisfunctionaliteiten van automation geïntegreerd

Een groot voordeel van SharpSpring is dat het niet complex is, en je weinig consultancy nodig hebt om er zelf mee te kunnen werken, terwijl de software toch gekoppeld is met je CRM. Als marketeer kun je er heel snel zelf mee aan de slag en ontdek je gaandeweg wat je met automation kunt bereiken voor jouw organisatie. 

SharpSpring doet namelijk dan slimme drip-campagnes. Het gaat om het verbeteren van de klantervaring en het toevoegen van relevantie (inboud marketing). Denk aan: online triggers, dynamische e-mail en webcontent, leadscoring, interne notificaties, social posts en nog veel meer.

SharpSpring ontving ook in 2020 de 5-sterren notering van EMERCE 100.

Waarom wij enthousiast zijn over SharpSpring

Wij zijn heel positief over SharpSpring marketing automation software . Dit vanwege alle bovenstaande redenen, maar ook omdat we in de praktijk zien dat organisaties er snel veel mee kunnen doen, én de tool aan uitermate goed te koppelen is aan jouw digitale eco-systeem, waaronder je CRM. Er is geen complexe onboarding nodig, geen hoge aantallen consultancy-uren, geen ingewikkelde inrichting en wél snel de vruchten van automation plukken. En, als marketeer kun je het snel zelf.

Kies een pakket dat bij je past
Neem altijd goed de tijd om het juiste pakket te selecteren, en ga niet meteen aan de slag met een oplossing die je CRM-leverancier je standaard aanbiedt. Dat kán zeker de juiste oplossing zijn, maar het hoeft niet. Kijk vooral naar:

 • Benodigde kennisniveau om er succes mee te halen
 • Budget (onboarding, licentie, data-gebruik, én consultancy)
 • Complexiteit van de tool versus wat je wilt bereiken
SharpSpring marketing automation software voor non-profits
RaisingResults is SharpSpring Agency Partner

SharpSpring groeit enorm

Steeds meer organisaties stappen over op SharpSpring automation software

customer journeys

Met automation software zorg je ervoor dat je leads en donateurs niet meer tussen wal en schip vallen.

Verbind je team

Via automation verbind je ook je team, om samen je doelgroep te bedienen.

Je kunt het zelf

SharpSpring is eenvoudig in gebruik, en je hebt dus niet steeds externe hulp nodig.

Boek een demo

Wil je SharpSpring in de praktijk zien? Boek een demo! We laten je zien hoe SharpSpring werkt, wat je ermee kunt en waarom marketing automation jouw organisatie enorm kan helpen.