Online campagnes

Marketing in coronatijd vraagt om aanpassingsvermogen- maar hóe dan?

We zijn nog niet van het coronavirus af. Maar na een halfjaar vol maatregelen en onzekerheid kunnen we wél voorzichtige conclusies trekken over de impact van de pandemie op marketing. In dit blog deelt campagne-expert Dania haar bevindingen: hoe heeft zij organisaties zich zien aanpassen en wat is volgens haar de beste online strategie voor hen die van origine offline-gericht zijn?

Marketing automation software

Marketing automation software- 1 tool met 7 toepassingen

Marketing automation tools zijn tegenwoordig beschikbaar voor zo’n beetje elke organisatiegrootte en ieder budget. Top, want ze nemen marketeers veel werk uit handen en dat is juist voor de niet-reuzen onder ons een groot voordeel. Maar wat kán je nou precies met marketing automation? In dit blog vind je 7 concrete ideeën om je te helpen ontdekken waar kansen liggen voor jouw organisatie.

Zoekwoordenanalyse

De zoekwoordenanalyse- wat moet je ermee?

Zoekwoordenanalyses verdwijnen vaak in de la. Niet gek, als je je bedenkt dat zo’n analyse vaak bestaat uit paginalange Exelsheets. Zonde! Want een goede zoekwoordenanalyse draagt bij aan je complete marketingstrategie. Hoe zorg je ervoor dat je je zoekwoordenanalyse zó concreet maakt dat al je marketingactiviteiten erop vooruitgaan? Dat lees je in dit artikel.

Remote sales

Remote sales- 4 tips om het leuk en effectief te houden

Een koffie, een netwerkborrel en een lunchmeeting. Bij het werven en converteren van nieuwe leads zijn die eerste real-life momenten enorm belangrijk. Toch horen we dat veel organisaties zich door de coronacrisis nog niet wagen aan f2f momenten. Dat vraagt een andere sales-aanpak! Hoe kun je, in een remote tijdperk, toch op een leuke en effectieve manier aan de slag met nieuwe leads nu ontmoetingen lastiger zijn? Onze Wendy geeft 4 tips.

Zakelijk bloggen

Zakelijk bloggen- moet dat? En hoe kom ik eronder uit?

Zakelijk bloggen komt met een lange lijst aan voordelen. De vraag is alleen wie de artikelen gaat schrijven. Jijzelf bent druk, ziet jezelf niet echt als schrijver, of je vindt het idee gewoon best wel stom. Om je tóch te laten profiteren van alle voordelen van het zakelijke blog, vertelt Inge je in dit zakelijke blog wat je kunt doen om met weinig moeite toch iets moois op papier te krijgen.